2020.02.28 Péntek
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Pályázatok

KEOP-4.9.0/ 11-2012-0009 - A mosonmagyaróvári Haller János Általános, Szakiskola épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program támogatási rendszerébe, mely pályázat keretein beül 176.394.235 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült. A sikeres pályázat elkészítését és a beruházás bonyolítását az Optimum Term Kft. végezte.
 

A projekt célja a mosonmagyaróvári Haller János Általános Szakiskola épületének épületenergetikai korszerűsítése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva.
A beruházás során lehetőség nyílt az épület külső falainak utólagos hőszigetelésére, nyílászárók lecserélésére, a fűtési rendszer korszerűsítésére valamint hő visszanyerő szellőztetés kiépítésére.
A megújuló energiahordozó felhasználás érdekében egy faapríték kazán került beépítésre.
A projekt kivitelezésének időpontja: 2014.09.11.-2014.12.19.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A pályázat során közreműködő szervezet a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft. volt.

Letölthető pályázati anyag

Vissza