2020.05.28 Csütörtök
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Pályázatok

KEOP-4.9.0/11-2012-0008 - A mosonmagyaróvári Ujhelyi Imre Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program támogatási rendszerébe, mely pályázat keretein beül 92.105.656 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült. A sikeres pályázati beruházás bonyolítását az Optimum Term Kft. végezte.
 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának fenntartása alatt működő Ujhelyi Imre Általános Iskola több különálló épületrészből áll. A különálló épületek fenntartása jelentős energiafelhasználással járt. A pályázat az energiaköltségek csökkentése érdekében került benyújtásra. A beruházás során lehetőség nyílt két épület energetikai felújítására, az épületgépészeti rendszerek korszerűsítésére, két épületben hő-visszanyerős szellőztetési rendszer kiépítésére, valamint egy biomassza-tüzelésű kazán beépítésére a megújuló energiaforrás hasznosítása érdekében.
A projekt megvalósításának befejezése: 2013.10.10.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A pályázat során közreműködő szervezet a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft. volt.

Letölthető pályázati anyag

Vissza