2020.05.28 Csütörtök
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotó

Pályázatok

KEOP-4.9.0/11-2011-0011 Kossuth Lajos Gimnázium Épületenergetikai Korszerűsítése

A Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium épületenergetikai korszerűsítése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva.
 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program támogatási rendszerébe, mely pályázat keretein beül 128.014.037 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült. A sikeres pályázati beruházás bonyolítását az Optimum Term Kft. végzte.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata célul tűzte ki, hogy a fenntartása alatt működő Kossuth Lajos Gimnázium épülete energiahatékonyság szempontjából feleljen meg a kor követelményeinek, ezzel is csökkentve az üzemeltetés költségeit.
A beruházás során lehetőség nyílt az épületen található lapostető utólagos hő-és vízszigetelésére, a korszerűtlen fa nyílászárók műanyagra történő cseréjére, az épületgépészeti rendszerek korszerűsítésére, hő-visszanyerős szellőztetési rendszer kiépítésére, valamint egy biomassza-tüzelésű kazán beépítésére a megújuló energiaforrás hasznosítása érdekében.
A projekt megvalósításának időszaka: 2013.06.24-2013.10.14.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A pályázat során közreműködő szervezet a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.

Letölthető pályázati anyag

Vissza