2024.07.17 Szerda
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díj és az Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevél adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló 9/2010. (III.19.) önkormányzati rendelet alapján az idei évben is odaítéli „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár tizenharmadik éve az „Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet is
 

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a Mosonmagyaróvár város szociális intézményeinél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, az önkormányzati társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez. Ezen túlmenően - a COVID-19 világjárvány okozta különös élethelyzetre tekintettel - a díj a szociális jellegű beteggondozásban, ápolásban való kiemelkedő részvétel-, felelősségvállalás alapján is adományozható egyéb természetes személy részére.
Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek is, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.

A jelölésre jogosultak indokolással ellátott javaslataikat legkésőbb 2024. augusztus 28-ig küldhetik meg Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal 9200 Mosonmagyaróvár, Fő. u. 11.). További tájékoztatást Hideghéty-Mike Hilda egészségügyi koordinátor nyújt a 96/577-817-es telefonszámon.

Vissza