2019.01.20 Vasárnap
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Településrendezési eszközök módosítása - 2018/1

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 155/2018.(VI.28.) Kt. hatá-rozatában döntött a településrendezési eszközök módosítására érkezett kérelemről. Ez alapján megindítottuk a 314/2012.(XI.8.) Korm. rendeletben előírt teljes véleményeztetési eljárást. Az előzetes tájékoztatási szakasz lezárult.
A településfejlesztéssel, s településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 2/2018. (II. 8.) önkormányzati rendelet alapján az eljárás véleményezési szakaszában is kerül sor a partnerségi egyeztetésre.


Ennek keretében a módosítással érintett területek lakói, a gazdasági társaságok, civil szervezetek és egyházak képviselői észrevételt, javaslatot tehetnek a tervezett változtatásokkal kapcsolatban.
Ezeket 2019. január 24-ig lehet eljuttatni a városi főépítészhez levélben (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u.11.) vagy elektronikus formában (kitley.tibor@mosonmagyarovar.hu).
A módosítások tárgyát, az egyes területekre vonatkozó elképzeléseket a csatolt, az eljárásban részt vevő államigazgatási szervek részére összeállított véleményezési dokumentáció tartal-mazza. A dokumentáció nyomtatott formában megtekinthető a városi főépítésznél.

Véleményezési dokumentáció 1
Véleményezési dokumentáció 2
 

Vissza