2020.09.21 Hétfő
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotó

Hírek

Pályázati díj 1% 2020.

Tisztelt Pályázók!

 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.

 

A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást. Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az önkormányzat illetékes bizottsága az adott pályázati évben már támogatott. Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

 

A pályázati eljárás rendjét a pályázati alapokról szóló 4/2016. (II.12.) önkormányzati rendelet határozza meg. A pályázat összeállítása során kérjük a rendeletben foglaltak figyelembevételét.

 

A fentiekben hivatkozott önkormányzati rendelet, valamint a pályázati adatlap beszerezhető a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélirányító pultjánál és az Önkormányzati Osztály Humán kapcsolatok Csoportjánál (Fő u. 11. I. emelet), illetve letölthető a www.mosonmagyarovar.hu „Pályázati díj 1%” dokumentum megnyitásával.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázatokat a rendelet 1. mellékletében található űrlapon 1 példányban kell benyújtani személyesen a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályán, elektronikusan az alapok@mosonmagyarovar.hu e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre:

 

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal
Önkormányzati Osztály,
9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

 

Beérkezési határidő: 2020. szeptember 25. (péntek) 12.00 óra

 

A pályázatokkal kapcsolatosan további tájékoztatást Kisfaludy Zsuzsanna, Unger Annamária és Tóth Adrienn nyújt a 577-833-os, 577-817-es és az 577-840-es telefonszámokon.

 

A beérkezett pályázatokról a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság dönt, majd a döntést követően az Önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal.
A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük 2020. november 15-ig.

 

Letöltések

 

adatlap
rendelet

 

Mosonmagyaróvár, 2020. szeptember 4.

Fehérné dr. Bodó Mariann sk.
jegyző

Vissza