2019.04.18 Csütörtök
Nyelvválasztás angol nyelv német nyelv
Keresés gomb
Az oldal NVDA felolvasó szoftverrel tesztelve.
kezdőlap Mosonmagyaróvár város Információs portál
Képvetítés fotóKépvetítés fotóKépvetítés fotó

Hírek

Felhívás mosonmagyaróvári és környékbeli vállalkozások részére - Önkormányzati beruházások, felújítások 2017-ben

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal közzéteszi Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának 2017. évi tervezett beruházásait azzal a szándékkal, hogy a Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében tevékenykedő vállalkozások, egyéni vállalkozók megismerjék azokat, és a beruházások, felújítások (önkormányzati intézmények, utak, stb.) megvalósítására ajánlatot tudjanak tenni. Az Önkormányzat elsősorban a környékbeli vállalkozók számára kíván ajánlattételi lehetőséget adni.

 

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal a sürgős, vagy tervezhető határidejű beavatkozást igényelő feladatokat összesítette és folyamatosan aktualizálva honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) közzéteszi. A beszerzési terv tartalmazza, hogy jellemzően milyen építő- és szakipari munkák elvégzése szükséges az idei évben. A várható beruházásokról, út- és intézmény-felújításokról részletesebb információt a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztályán, Cselovszki György osztályvezetőtől kérhetnek az érdeklődők (Cím: Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. – Tel: 96/577-120).
Kérjük, mindazokat, akik az Önkormányzat partnerei szeretnének lenni, a felhívás mellékleteként közzétett Jelentkezési lap visszaküldésével jelezzék szándékukat e-mailben (beszerzes@mosonmagyarovar.hu) vagy személyesen a Jegyzői Titkárságon, hogy az egyes munkák elvégzésére vonatkozóan a Hivatal munkatársai árajánlatot tudjanak kérni!

Fehérné Dr. Bodó Mariann
jegyző

 

Mellékletek:

Vissza